Medelhavet i ditt badrum...

Medelhavet i ditt badrum...
Underbara Violer, doftar fräscht i badrummet... (25 kr st)

lördag 19 september 2015

ALEPTVÅLEN

 
 
I Aleppo i Syrien har man gjort denna välgörande olivoljetvål i mer än 2000 år efter samma recept och lagras minst 1 år. En mjuk väldoftande naturlig tvål helt utan djurfetter och syntetiska tillsatser.
Den innehåller lagerbärsolja som är den verksamma ingrediensen för problemhud. Procentsatsen som står efter tvålen visar hur stark den är- ju högre halt desto mer lagerbär. Det sägs att ju högre halten är desto djupare ner i huden går dess verkan som har en naturlig antiseptisk verkan. Men också att en högre halt ger en skarpare tvål som kan verka lätt retande på en känslig hud. Retningen är dock snabbt övergående när tvålen gör sin nytta.
Tvålen är speciellt bra för känslig, torr och kliande hud, samt eksem och psoriasis. Passar många som har svårt att tåla vanlig industriellt framställd tvål. Vid psoriasis rekommenderas att börja med en lägre halt och se vad som passar beroende på hur svåra besvär man har. De flesta som provat har upplevt mindre besvär efter de börjat med den äkta Aleptvålen.
Detta är en tvål med många användningsområden, passar både barn och vuxna, till hårtvätt, rakning, skonsam tvätt av husdjur, bäbisar med blöjutslag, tvätt av finkläder eller mild fläckborttagning.
Lägg en bit Aleptvål i linneskåpet och håll malen borta!

***

Äkta Aleptvål 8 %
 
Denna är att prova först om man har riktigt känslig hud, eller för den som vill ha en helt ren tvål som är doft neutral. Perfekt i köket då man inte vill lukta nåt som kan smaksätta....
Undergörande för trötta trädgårdshänder...
 
Denna tvål kostar 125 kr.
 
Bild saknas.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar